Einde project :-(

Lieve allemaal,

Na drie weken niets van me te hebben laten horen, werd het toch maar weer eens tijd voor een update.

Momenteel zit ik in Masaka aan te sterken van een paar zeer vervelende parasietjes. Jaja, ook ik heb Malaria gekregen:-( Zo trots als ik eerst was, dat ik hier tijdens mijn verblijf nog geen enge ziekten had opgelopen, zo beroerd heb ik mij de afgelopen week gevoeld...Gelukkig waren de mensen van Nkunyu, Be-more en mijn medevrijwilligers super lief voor me en heel zorgzaam.

Vorige week vrijdag begon ik me al niet zo lekker te voelen. (diarree, hoofdpijn, duizelig) Dat sukkelde een beetje door, totdat ik in de nacht van dinsdag op woensdag onwijs begon te spugen een aan de waterdunne diaree ging. (heel prettig als er alleen maar een latrine = gat in de grond) aanwezig is en geen douche oid...) Woensdagochtend was ik al heel erg uitgedroogd en zijn we snel naar Masaka (+/- half uur rijden van het dorpje Kabalungi) naar het ziekenhuis gegaan. Be-More had een goed ziekenhuis aangeraden, maar helaas waren daar geen artsen aanwezig. Dus op naar een ander ziekenhuis. Daar aangekomen was de wachtruimte (ze hebben er twee) helemaal vol. Dus daar moest ik maar even achter in de rij aansluiten. Helaas hield ik het niet lang vol om rustig te blijven zitten en moest ik heel snel een toilet vinden! Gelukkig begonnen de verpleegkundige door te krijgen dat ik maar bleef overgeven en mochten we meteen door naar de tweede wahteruimte. Na drie uur te hebben moeten wachten in de hitte tussen al die mensen, terwijl ik kotsmisselijk was, zagen we dan toch eindelijk een dokter. Ik moest een aantal testen doen en dus weer een wachtruimte in. Dit mal voor het Lab. Nadat er wat bleod was afgenomen, moesten we weer de wachtruimte in. Na dik een half uur te hebben gewacht, konden we weer de dokterskamer in en kreeg ik te horen dat ik malaria had en dat ik ernstig was uitgedroogd. Ze wilde me hier opnemen voor minimaal 1 nacht. Ik was het daar absoluut niet mee eens dus snel gebeld met Be-More. Ze raadde mij aan om terug te gaan naar dat andere ziekenhuis met mijn uitslagen. Daar aangekomen, hebben ze me verder behandeld. Ik heb daar de rest van de dag aan het infuus gelegen en wat injecties gekregen. Daarna voelde ik me echt een stuk beter! Ik hoefde daar gelukkig niet te overnachten en dus bleef ik slapen bij Masaka Backpackers. De volgende drie dagen moest ik terug komen voor de rest van de injecties.

Momenteel voel ik mij een stuk beter. Gister had ik weer evebn een terugval, maar vandaag gaat het wel weer goed! :-)

Afgelopen week was het eigenlijk de bedoeling dat ik een week zou meedraaien op het Nkunyu project. Dat is een communityproject. Helaas heeft dat maar twee dagen mogen duren en toen moest ik linea recta naar het ziekenhuis. Het was wel een heel bijzondere ervaring om toch nog twee dagen in de community te hebben mogen verblijven... Het is allemaal zo anders dan het Rakai project. Zo hebben we dinsdagochtend in een public hospital midden in het platteland kinderen gevaccineerd. Het was echt ontzettend druk en de rij wachtende moeders begon al buiten...Na een hele ochtend ontzettend hard te hebben gewerkt, hebben we uiteindelijk meer dan 100 kindjes gevaccineerd. Ik was echt kapot na die ochtend! Haha. In de middag zijn we de village ingetrokken en stond elderly care op het programma. We zijn naar een oude vrouw gegaan en hebben haar geholpen het huis schoon te maken, de afwas te doen en porridge voor haar te maken. Allemaal op de African way uiteraard...De vrouw kon niet meer voor zichzelf zorgen en daarom werd ze verzorgd door twee kleinkinderen van max 10 jaar oud. Om de dag zorgde 1 van de kinderen voor haar, terwijl de ander dan naar school kon. Familie is hier zo belangrijk, omdat er niks vanuit de overheid voor deze mensen wordt georganiseerd. Je bent dus compleet afhankelijk van je familie.

Vorig weekend zijn we met een heel stel naar Kampal geweest, wat wederom weer enorm gezellig was. Daar heb ik die zondag ook Lenneke, mijn vriendinnetje van Vroeger van de opleiding Huidtherapie, weer gezien! Dat was zo ontzettend leuk! Zij en haar man Bonnie hebben een project met de straatkinderen van Kampala. Ze hebben een groot huis, waar de kinderen worden opgevabngen. Hier ontvangen ze geborgenheid, liefde, eten, een veilige slaapplek en ze worden naar schoolgstuurd. Ook bezoeken zij en haar man regelmatig de sloppenwijken. Same met Daniel zijn we met hen meegeweest om de sloppenwijken te bezoeken. Het was dezelfde sloppenwijk waar ik 3 weken eerder was geweest. We hebben daar wondvwerzorging verleend aan de straatjongens. Ze hebben erg veel wonden die voortkomen uit gevechten. Het was bijzonder om te zien hoe bang ze eerst voor ons waren, maar dat naarmate ze zagen wat we precies deden ze allemaal door ons verzorgd wilde worden. Terwijl Daniel en ik bezig waren zat 1 van de straatjongetjes ons heel goed te observeren. Hij zag dat ik ook een wondje had, pakte een watje en betadine en ging toen mijn wondje schoonmaken! Zo ontzettend lief! Vol trots plakte hij er een pkleister op, keek me met zijn grote bruine ogen aan en zei: " I wanna be a doctor too!" Krak, en toen brak mijn hart...

De weken daarvoor hebben we het erg druk gehad in het ziekenhuis. De Nutrition ward heeft drie volle weken lang volgelegen met ondervoedde kinderen. Het wordt nu steeds drukker, vanwege het droge seizoen. Gewassen gaan dood door een tekort aan water en daardoor zitten een hoop mensen zonder voedsel. Ik vond het fantastisch om daar bezig te zijn. Het is zo mooi om te zien hoe de kindjes stukje bij beetje beter worden en dat ze na een weekje door ons verzorgd en vertroeteld te zijn, weer een glimlachje op hun gezocht kunnen toveren.

Verder ben ik ook een dagje bij het FOHO project op bezoek geweest. Dat is een Be-More project waar ze met de straatkinderen van Nyendo werken. De kinderen komen daar in de ochtend aan. Ze moeten zich dan eerst wassen en ze moeten hun kleding wassen. Vervolgens krijgen ze engelse les of rekenles en daarna lunch. Na de lunch is er vaak iets van sport georganiseerd. Aan het einde van de dag gaan de jongens weer de straat op, opzoek naar een slaapplek. Het was een heel mooie en bijzondere ervaring om een dagje mee te mogen lopen. Het is geweldig wat Be-More en de vrijwilligers hier doen.

Maar helaas komt aan alles een keer een eind en dus ook aan mijn tijd als vrijwilliger bij Be-More. Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad bij het Kyotera Medical Centre en heb daar ontzettend veel geleerd als mens en als zorgverlener. We hebben een hartstikke mooi afscheid gehad bij het ziekenhuis en ik ga iedereen daar ontzettend missen.

Ook de tijd die ik hier met mijn medevrijwilligers heb doorgebracht was ontzettend leuk. We hebben een hoop gelachen, maar soms ook wel even een traantje weggepinkt. Ik ben ontzettend blij dat ik al die lieve mensen hier heb ontmoet.

Morgen vertrek ik naar Kampala. Van daaruit ga ik maandag met Red Chilli naar Murchison Falls en naar de Rhino sanctuary. Daar ga ik wat gamedrives doen (safari), een boatdrive, een aantal hikes en nog wat andere dingen. Donderdagavond kom ik weer terug in Kampala.
Volgende week zaterdag vertrek ik naar Entebbe om dan de nacht van zaterdag op zondag terug naar Nederland te vliegen!

Tot over een weekje!

Liefs

Previous message | Next message

Reactie toevoegen

Het reageren op weblogberichten is niet mogelijk.

Reacties

Angewokau

drug interactions checker uk <a href=http://tenze24.tumblr.com/#58924>tenze24.tumblr.com</a> plumb's veterinary drug handbook 8th edition pdf

Angewokau

drug interactions checker uk <a href=http://tenze24.tumblr.com/#58924>tenze24.tumblr.com</a> plumb's veterinary drug handbook 8th edition pdf

Angewokau

drug interactions checker uk <a href=http://tenze24.tumblr.com/#58924>tenze24.tumblr.com</a> plumb's veterinary drug handbook 8th edition pdf

Angewokau

drug interactions checker uk <a href=http://tenze24.tumblr.com/#58924>tenze24.tumblr.com</a> plumb's veterinary drug handbook 8th edition pdf

Angewokau

drug interactions checker uk <a href=http://tenze24.tumblr.com/#58924>tenze24.tumblr.com</a> plumb's veterinary drug handbook 8th edition pdf

DorisArref

Absolutely NEW update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil":
captcha regignizing of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another subtypes of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? You can find a lot of demo videos about XEvil in YouTube.
See you later!


XRumer201707

Flossiebioff

Absolutely NEW update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil":
captchas breaking of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another types of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? There are a lot of impessive videos about XEvil in YouTube.
See you later!


XRumer20170725

Flossiebioff

Revolutional update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil 3.0":
captcha breaking of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another subtypes of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? There are a lot of demo videos about XEvil in YouTube.
Good luck ;)


XRumer20170725

Flossiebioff

Revolutional update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil 3.0":
captcha regignizing of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another types of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? There are a lot of impessive videos about XEvil in YouTube.
See you later ;)


XRumer20170725

JustinLiame

?????? ????????? ????? ???: http://www.jbereg.ru - www.jbereg.ru

Donnabag

Yesterday i got some interesting info about Omega 3 stuff and now i really wanna get it. But i need a best, some premium omega 3 fish oil. I've found this <a href=https://www.omega-3.club/premium-fish-oil-carlson.html> carlson omega 3 </a> . What do you think about this Carlson brand?

Gacadnek

anti snore device very loud snoring
<a href=http://swespin.org/forum/viewtopic.php?f=13&t=143209>snoring games</a> - http://parafie.for.ovh/showthread.php?tid=673&pid=1838#pid1838
<a href=http://chinespoker.com/forum/phpBB3/viewtopic.php?f=1&t=1343&p=1844#p1844>how do you stop someone from snoring</a> - http://cultiva.ru/viewtopic.php?f=5&t=209557
http://bbs.he.99.com/showthread.php?p=2852971#post2852971
http://mad.kiev.ua/forum/viewtopic.php?f=24&t=4197
http://growmarley.com/foro/index.php?topic=224776.new#new
http://www.romavisibile.it/forum/showthread.php?p=672832#post672832
http://iresolve.mx/foro/viewtopic.php?f=1&t=32550

<a href=http://younghistorian.pro/viewtopic.php?f=22&t=70218>problem snoring</a> - https://androidperfect.net/foro/viewtopic.php?f=14&t=144594
<a href=http://prorm.com/foro/viewtopic.php?f=4&t=222387>snoring partner solutions</a> - http://test.omskmama.ru/viewtopic.php?f=20&t=297006

PearlAdurb

Day ago i got some interesting info about Omega 3 stuff and now i really wanna buy it. But i'm not absolutely sure which benefits will i have. I've found this [url=https://buy-omega-3.com] omega 3 info [/url] , and currently i wanna buy it with best price. Any idea?

PearlAdurb

Yesterday i read some amazing info about Omega 3 stuff and now i very wanna get it. But i'm not 100% sure which benefits will i have. I've got this [url=https://buy-omega-3.com] omega 3 info [/url] , and currently i want to get it with good price. Any idea?

CarolynGox

Absolutely NEW update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil":
captcha recognition of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another size-types of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? There are a lot of demo videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
Good luck ;)


XRumer201708

CarolynGox

Absolutely NEW update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil 3.0":
captchas recognition of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another categories of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? There are a lot of demo videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
Good luck ;)


XRumer201708

CarolynGox

Absolutely NEW update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil 3.0":
captcha breaking of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another subtypes of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? There are a lot of impessive videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
Good luck ;)


XRumer201708

CarolynGox

Absolutely NEW update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil":
captchas recognition of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another categories of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? You can find a lot of impessive videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
Good luck!


XRumer201708

PearlAdurb

Day ago i got some cool info about Omega 3 foods and now i very wanna buy it. But i'm not 100% sure which pluses will i have. I've got this [url=https://buy-omega-3.com] omega 3 info [/url] , and now i wanna buy it with best price. Any idea?

PearlAdurb

Yesterday i got some amazing info about Omega 3 foods and now i very wanna buy it. But i'm not really sure which pluses will i have. I've found this [url=https://buy-omega-3.com] omega 3 info [/url] , and currently i want to buy it with lowest price. Any idea?

PearlAdurb

Day ago i got some cool info about Omega 3 stuff and now i very wanna buy it. But i'm not 100% sure which pluses will i have. I've got this [url=https://buy-omega-3.com] omega 3 info [/url] , and currently i want to get it with best price. Any idea?

Leeanngop

Revolutional update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil 3.0":
captchas solving of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another size-types of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? There are a lot of impessive videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
Good luck!


XRumer201708c

PearlAdurb

Yesterday i got some interesting info about Omega 3 foods and now i really wanna buy it. But i'm not absolutely sure which benefits will i have. I've found this [url=https://buy-omega-3.com] omega 3 info [/url] , and now i want to purchase it with best price. Any idea?

Dol11larCiz

[url=http://rrr.regiongsm.ru/33]
[img]http://rrr.regiongsm.ru/32 [/img]
[/url]
??????????????? ? ?????????????? ? ?. ?????????? ? ?.?????????. ??????? ?????? ??????? ?? ??????????????? ? ???????? ???????. ??????

?????????... ???????????????-?????????.?? ... 8(861)241 2345
___________________________
??????????????? ???????? ?????????? ? ????????
??????????????? ?????????? ?????? ?????????
??????????????? ???????????-??-????? ???????
??????????????? ????????
??????????????? ??? ???????????????

FannieSog

Day ago i read some cool info about Omega 3 stuff and now i really want to buy it. But i want a best, only premium omega 3 fish oil. I've seen this [url=https://www.omega-3.club/premium-fish-oil-carlson.html] premium omega 3 fish oil [/url] link. What do you know about Carlson name?

Frankenek

Purchasing CHUWI LapBook 12.3 394.98$, sku#211165201 - Laptops
<a href="https://pafutos.com/g/2316b8f8568b0f3f557e22af2ed61b/?subid=forum&i=5&ulp=http%3A%2F%2Fwww.gearbest.com%2Flaptops%2Fpp_622091.html%3Fwid%3D11"><img src="https://gloimg.gearbest.com/gb/pdm-product-pic/Electronic/2017/07/20/goods-img/1501721729155142693.jpg"></a>
<a href="https://pafutos.com/g/2316b8f8568b0f3f557e22af2ed61b/?subid=forum&i=5&ulp=http%3A%2F%2Fwww.gearbest.com%2Flaptops%2Fpp_622091.html%3Fwid%3D11"><img src="https://goo.gl/4sHxpb"></a>Laptops CHUWI LapBook 12.3 cost - 394.98$.
3.5mm Headphone Jack:Yes|AC adapter:100-240V 12V 2A|Battery Type:7.6V / 8000mAh, Li-ion polymer battery|Bluetooth:4.0|Brand:CHUWI|Caching:2MB L2|Camera type:Single camera|Charger:1|Core:1.1GHz, Quad Core|CPU:Intel Celeron N3450|CPU Brand:Intel|CPU Series:Intel Celeron|DC Jack:Yes|Display Ratio:16:9|English Manual :1|Front camera:0.3MP|Graphics Card Frequency:200MHz - 700MHz|Graphics Chipset:Intel HD Graphics 500|Graphics Type:Integrated Graphics|Hard Disk Interface Type:M.2|Hard Disk Memory:64GB EMMC|Languages:Windows OS is built-in English, and other languages need to be downloaded by WiFi|Material of back cover:All Metal|MIC:Supported|Mini HDMI slot:Yes|Model:LapBook 12.3|MS Office format:PPT, Word, Excel|Music format:MP3|Notebook:1|OS:Windows 10|Package size:35.00 x 30.00 x 8.50 cm / 13.78 x 11.81 x 3.35 inches|Package weight:2.3820 kg|Picture format:JPEG, PNG, JPG, GIF, BMP|Power Consumption:4W|Process Technology:14nm|Product size:29.90 x 22.20 x 1.75 cm / 11.77 x 8.74 x 0.69 inches|Product weight:1.3840 kg|RAM:6GB|RAM Slot Quantity:Three|RAM Type:DDR3|Screen resolution:2736 x 1824|Screen size:12.3 inch|Screen type:IPS|Skype:Supported|Speaker:Built-in Dual Channel Speaker|Standby time:7-8 hours|TF card slot:Yes|Threading:4|Type:Notebook|USB Host:Yes 1 x USB 3.0+1 x USB2.0|WIFI:802.11b/g/n/ac wireless internet|WLAN Card:Yes|Youtube:Supported

Llike this? (CHUWI LapBook 12.3) <a href="https://pafutos.com/g/2316b8f8568b0f3f557e22af2ed61b/?subid=forum&i=5&ulp=http%3A%2F%2Fwww.gearbest.com%2Flaptops%2Fpp_622091.html%3Fwid%3D11">>>>>ENTER HERE<<<<</a>

Category - Laptops
211165201
Brand - chuwi
Delivery to Austin, US and all over the world.

Ordering CHUWI LapBook 12.3 211165201, 394.98$ right now and get discount, sku0712ck.
<a href="http://h1bnews.org/question/buying-dji-spark-mini-rc-selfie-drone-drone-sites-quadcopter-for-sale-rc-quadcopter/">Buy DJI Spark Mini</a>
http://h1bnews.org/question/buy-vkworld-mix-plus-4g-phablet-109-99-sku216900302-cell-phones/
http://h1bnews.org/question/purchase-vkworld-mix-plus-4g-phablet-109-99-sku216900301-cell-phones/
http://h1bnews.org/question/purchasing-dji-spark-mini-rc-selfie-drone-754-99-sku213928802-rc-quadcopters/
http://h1bnews.org/question/ordering-oukitel-k10000-pro-4g-phablet-179-99-sku213993801-cell-phones/
http://h1bnews.org/question/order-lenovo-moto-z-play-4g-phablet-253-99-sku194960702-cell-phones/
http://h1bnews.org/question/buying-asus-zenfone-zoom-zx551ml-4g-phablet-195-99-sku165809003-cell-phones/
http://h1bnews.org/question/order-xiaomi-redmi-4x-4g-smartphone-118-99-sku209274304-cell-phones/
http://h1bnews.org/question/purchase-anycubic-i3-mega-full-metal-frame-fdm-3d-printer-359-99-sku212977904-3d-printers-3d-printer-kits/
http://h1bnews.org/question/order-original-xiaomi-m365-folding-electric-scooter-399-99-sku206334401-scooters-and-wheels/
http://h1bnews.org/question/buying-chuwi-lapbook-12-3-394-98-sku211165201-laptops/

Maryagop

http://salexrumer.site/

Revolutional update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil 3.0":
captcha regignizing of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another categories of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? You can find a lot of demo videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
See you later ;)


http://xrumersale.site/
XRumer201708yy

Maryagop

http://xrumersale.site/

Absolutely NEW update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil 3.0":
captcha breaking of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another size-types of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? There are a lot of introducing videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
Good luck ;)


http://salexrumer.site/
XRumer201708yy

Maryagop

http://salexrumer.site/

Absolutely NEW update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil 3.0":
captchas recognition of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another size-types of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? There are a lot of impessive videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
Good luck!


http://salexrumer.site/
XRumer201708yy

GeorgePlape

[url=http://cyril-leytsihovich.ml/]??????? ???, ???? ??? ??????? ?????????[/url]

bsolution

Where can I buy over the counter in europe http://www.brandssolution.co.uk/uploads/160_120/pharmacy/gengigel.html cheapest generic canada.

GeorgePlape

[url=http://cyril-leytsihovich.ml/]?????? ??? ???????? ? ?????? 2016, ????? ??????? ?????????[/url]

taxiviber

????? ????? ? ???????? ?????? ?? ????????????? ????????? 1000 ??????.
???????, ??????? ? ????? ???????? ???? ????????????.
?????????????? ??????: ??????? ? ?????????, ?????????????? ????????, ?????????, ?????? ? ???????.
???? ????????:
http://viber.taxi/
???: 8(495)66-99-665
????? ????? viber 8(977)255-03-02

BarbarasmurB

This message is posted here using XRumer + XEvil 3.0
XEvil 3.0 is a revolutionary application that can bypass almost any anti-botnet protection.
Captcha Recognition Google, Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com and over 8.4 million other types!
You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

BarbarasmurB

This message is posted here using XRumer + XEvil 3.0
XEvil 3.0 is a revolutionary application that can bypass almost any anti-botnet protection.
Captcha Recognition Google, Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com and over 8.4 million other types!
You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

VladimirAyy

Hey everybody! Lately I have been fighting with a lot of personal issues. Friends and doctors keep telling me I should consider taking pills, so I may as well [url=http://www.disneyrollergirl.net/thin/side-effects-of-taking-phentermine]click here[/url] and see how it goes. Problem is, I haven't taken it for a while, and don't wanna get back to it, we'll see how it goes.

Agustinthego

cbdoilproducts.org/cbd-capsules pure cbd capsules online - https://cbdoilproducts.org/cbd-capsules [url=https://cbdoilproducts.org/cbd-capsules]dosage for cbd capsules - https://cbdoilproducts.org/cbd-capsules[/url] cannabis cbd capsules for sale - cbdoilproducts.org

cbd cannabis capsules oregon - https://cbdoilproducts.org/cbd-capsules visit https://cbdoilproducts.org/cbd-capsules <a href="https://cbdoilproducts.org/cbd-capsules">site cbdoilproducts.org/cbd-capsules</a> cbd capsules amazon - https://cbdoilproducts.org/cbd-capsules

VasiliylMut

Hey everybody! Recently I have been fighting with a lot of challenges. Friends and doctors keep telling me I should consider taking meds, so I may as well [url=http://scottishcastlesassociation.com/tools/is-klonopin-stronger-than-xanax]website[/url] and see how it goes. Problem is, I haven't taken it for a while, and don't wanna get back to it, we'll see how it goes.

NatalieSnora

This message is posted here using XRumer + XEvil 3.0
XEvil 3.0 is a revolutionary application that can bypass almost any anti-botnet protection.
Captcha Recognition Google, Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com and over 8.4 million other types!
You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

AllenZmu

Oh Heavens. I don't know what to do as I have a lot of of work to do next week semester. Plus the university exams are coming, it will be a torture. I am already being nervous maybe I should [url=http://www.tobefast.com/ebay/diazepam-max-dose]click here[/url] to calm down a little bit. Hopefully it will all go well. Wish me luck.

Avito321pa

[b]????????? ??????? ????? (Avito) ?? 50%[/b] | [b]????????? @a1garant[/b]

[b]??? ????????, ??????? ??????![/b]

???? ????? ???????????? ???? ??? ?????? ?? ?????????? ??????? ?? ??????????? ???????? ???????? Avito (? ?????, ?????????? ?????). ???? ??? ???? ???????????? ??????? - ??????, ????? ??????. ????????? ????? ?? ????? ???????, ????? ??????? ?????? ????? (Avito).

[b]???????? ?? ????. ????? ?????.[/b]

??????? ?????????? ? ???? ??????? ? ????????? ??????? ?????????: [b]50% ?? ??????? ?? ????????.[/b]
???? ????????? ????? ?? ??? ???????, ? ???? ?????? ????????? ????? ? ?????? ?????? ???? ??? ??????? ? ????? ??????, ?????????? ???????.
??? ?????????? ?????????? ?????? ??????? ??????? ? ??????!

[b]????????: [/b]

[b]?, ??????? ?? ????? ?? ????????? ???????, ??? - ??????????!!![/b] ?????? ????? ?? ??????...

???? ??????????????!

[b]?????? ?? ??????? ?????[/b]
________

??? ????????? ????? ??????? ????? ????????
????? ??????? ????????
????????? ???????? ??? ????? ?? ?????
??????????? ???????? ?????
??????????? ???????? ?????

AlysonOsw

https://sites.google.com/view/canadian-pharmacy-online/home

AlysonChh

https://medium.com/@ViridianaShanya4/buying-soma-online-ac2ebdb02f7e

Charlesrulge

Thesis Writing Service - EssayErudite.com

If you look for a trustworthy [url=https://essayerudite.com/thesis-writing-service/]thesis writing service[/url] and want to benefit from a higher grade, your editors, proofreaders, and instructors are here to lend you a hand.
Some students afraid of hiring professional writers due to ethical issues. As a result, they fail the course due to various reasons not able to defend their degree.
You should note that there is nothing wrong with opting for a <a href="https://essayerudite.com/thesis-writing-service/" />thesis writing service</a>. EssayErudite is certainly the best place for that.

Thesis Writing Service https://essayerudite.com/thesis-writing-service/

AlysonPbx

http://8game.ir/profile/melvinjos88

BrianHog

[url=http://lampdeals.us/]http://lampdeals.us/[/url] Esonia <a href="http://medicnew.us/purchasing-viagra-online/">Purchasing Viagra online</a>

Stuartmup

[url=http://medicnew.us/]http://medicnew.us/[/url] eratcenuest <a href="http://medicnew.us/how-viagra-worked/">How Viagra worked?</a>

Williamrainc

[url=http://medicplus.us/]http://medicplus.us/[/url] Fuermabum , <a href="http://ordercialisjlp.com/cialis/where-to-buy-cialis-online/">Where to Buy Cialis Online?</a>

ArnoldBlura

[url=http://lanatrade.eu/]http://lanatrade.eu/[/url] Fuermabum, <a href="http://lanatrade.eu/asus-rog-strix-gl753vd-gc043t-439-cm-173-zoll-mattes-full-hd-display-gaming-notebook-intel-core-i5-7300hq-8gb-arbeitsspeicher-128gb-ssd-1tb-hdd-festplatte-nvidia-gtx-1050-4gb-vram-dvd-laufwe/">Asus ROG STRIX GL753VD-GC043T</a>

Clintpag

[url=http://medabc.us/]http://medabc.us/[/url] buy xanax eratcenuest , <a href="http://medabc.us/what-is-generic-xanax/">What is generic Xanax?</a>

BobbyTok

[url=http://nickelr.us/]http://nickelr.us/[/url] eratcenuest, <a href="http://nickelr.us/nike-herren-free-run-2017-shield-laufschuhe/">Nike Herren Free Run 2017 Shield Laufschuhe</a>

BobbyTok

[url=http://nickelr.us/]http://nickelr.us/[/url] eratcenuest, <a href="http://nickelr.us/nike-herren-free-run-2017-shield-laufschuhe/">Nike Herren Free Run 2017 Shield Laufschuhe</a>

Curtistex

[url=http://larbo.us/]http://larbo.us/[/url] eratcenuest, <a href="http://medicbox.us/how-to-buy-ambien-online/">How to buy Ambien online?</a>

MichaelCap

[url=http://wintermode.xyz/]http://wintermode.xyz/[/url] damen wintermode Voveatok, [url=http://vipedlowestdrugprices24-7.com/klonopin/how-to-buy-klonopin-online/]How to buy Klonopin online?[/url]

RubenRaw

[url=http://slcr.eu/]http://slcr.eu/[/url] eratcenuest , [url=http://vipedlowestdrugprices24-7.com/klonopin/buy-generic-klonopin-online/]Buy Generic Klonopin Online[/url]

siteserpq

???? http://siteservisleri.com/ ???

AndrewPaype

[url=http://handtasche.xyz/]http://handtasche.xyz/[/url] Esonia , <a href="http://handtasche.xyz/vadooll-damen-schultertasche-canvas-totes-hobo-bag-mit-einfachem/">VADOOLL Damen Schultertasche Canvas Totes Hobo Bag mit einfachem</a>

Michaelcef

[url=http://phonexdeals.us/]http://phonexdeals.us/[/url] Voveatok , <a href="http://phonexdeals.us/apple-iphone-se-32-gb-silber/">Apple iPhone SE, 32 GB, silber</a>

Matthewabolo

[url=http://kitchendeals.us/]http://kitchendeals.us/[/url] Voveatok , <a href="http://kitchendeals.us/medion-md-16945-mikrowelle-ca-700-watt-leistung-ca-17-liter-kapazitat-5-leistungsstufen-auftaufunktion-35-minuten-timer-lackiertes-metallgehause-weis/">MEDION MD 16945 Mikrowelle</a>

Audreyboick

[url=http://lampdeals.us/]http://lampdeals.us/[/url] Voveatok , <a href="http://lampdeals.us/salzkristall-lampe-2-bis-300kg-mit-holzsockel-auswahl2-4-kilogramm/">Salzkristall – Lampe 2 bis 300kg mit Holzsockel</a>

KennethViock

[url=http://medicabc.us/]http://medicabc.us/[/url] Voveatok , <a href="http://medicabc.us/ambien/go.php?q=buy-generic-ambien-10mg-30-day-ab">Buy generic ambien 10mg 30 day ab</a>

KennethViock

[url=http://medicabc.us/]http://medicabc.us/[/url] Voveatok , <a href="http://medicabc.us/ambien/go.php?q=buy-generic-ambien-10mg-30-day-ab">Buy generic ambien 10mg 30 day ab</a>

StellaBuh

[url=http://ancc.us/]http://ancc.us/[/url] Voveatok , [url=http://ancc.us/]http://ancc.us/[/url] Voveatok

ShaneJat

[url=http://larbo.us/]http://larbo.us/[/url] Voveatok , <a href="http://larbo.us/ayurvedic-massage-a-good-pain-reliever/">Ayurvedic Massage – a Good Pain Reliever</a>

Francissat

[url=http://slcr.eu/]http://slcr.eu/[/url] Voveatok , <a href="http://slcr.eu/rfc-688b-profi-haarschneider-set-mit-7-aufsatzen-led-display-titanium-scherkopf-trimmer-haarschneidemaschine/">RFC-688B Profi Haarschneider Set</a>

Francissat

[url=http://slcr.eu/]http://slcr.eu/[/url] Voveatok , <a href="http://slcr.eu/rfc-688b-profi-haarschneider-set-mit-7-aufsatzen-led-display-titanium-scherkopf-trimmer-haarschneidemaschine/">RFC-688B Profi Haarschneider Set</a>

Jaimezek

[url=http://dbaby.eu/]http://dbaby.eu/[/url] Voveatok , [url=http://dbaby.eu/]http://dbaby.eu/[/url] Voveatok

KennethAceva

[url=http://clomidrx.com/]http://clomidrx.com/[/url] Voveatok , <a href="http://clomidrx.com/allergies-type-3/">Allergies Type 3</a>

Jaimezek

[url=http://dbaby.eu/]http://dbaby.eu/[/url] Voveatok , [url=http://dbaby.eu/]http://dbaby.eu/[/url] Voveatok

MarilynSendy

[url=http://medicnew.us/]http://medicnew.us/[/url] Voveatok , <a href="http://medicnew.us/2018/01/31/how-the-different-arthritis-types-vary/">How the Different Arthritis Types Vary</a>

Georgesleem

[url=http://clomidxx.com/]http://clomidxx.com/[/url] Voveatok , <a href="http://clomidxx.com/complex-sleep-apnea/">Complex Sleep Apnea</a>

BtiKRD23ki

???????????? ?????, ????????. ??????????? ?????? ? ?. ?????????? ? ?. ?????????.
??????? ?????? ??????? ?? ??? ????. ??? ????.
--------------------------------
[url=http://bit.ly/2rJUgga#09T5zZ0fNc]??????????? ??? ?????????[/url]
[url=https://goo.gl/B8eSZm#8V1gPPWxuQ]??? ????????? ???[/url]

Michelewep

[url=http://nutritioninpill.com/]http://nutritioninpill.com/[/url] Voveatok , <a href="http://nutritioninpill.com/a-guide-to-testosterone-cream/">A Guide To Testosterone Cream</a>

Richardbuh

[url=http://medicnews.us/]http://medicnews.us/[/url] Voveatok , <a href="http://medicnews.us/curing-acne-with-vitamin-a-treatments/">Curing Acne With Vitamin A Treatments</a>

Dorisbes

[url=http://www.healtek.us/]http://www.healtek.us/[/url] Voveatok , <a href="http://www.healtek.us/acid-reflux-heartburn/">Acid Reflux Heartburn</a>

Jeffreyjeash

[url=http://medicplus.us/]http://medicplus.us/[/url] Voveatok , <a href="http://medicplus.us/2018/02/04/medicated-weight-loss-and-improving-health/">Medicated Weight-loss And Improving Health</a>

MarthaFlori

[url=http://healthfree.us/]http://healthfree.us/[/url] Voveatok , <a href="http://healthfree.us/2018/02/06/natural-ways-to-cure-erectile-dysfunction-2/">Natural Ways to Cure Erectile Dysfunction</a>

ReggieSag

[url=http://haushaltshop.eu/]http://haushaltshop.eu/[/url] Voveatok , <a href="http://haushaltshop.eu/moulinex-fg150811-kaffeemaschine-subito-mini-edelstahl-matt/">Moulinex FG150811 Kaffeemaschine</a>

LesterBix

[url=http://www.goodxr.us/]http://www.goodxr.us/[/url] Voveatok , <a href="http://goodxr.us/valium/wp.php?q=how-can-i-get-valium-quickly-menu-indonesia">how can i get valium quickly menu indonesia</a>

Christyhient

[url=http://www.mystorex.com/]http://www.mystorex.com/[/url] Voveatok , <a href="http://www.mystorex.com/vileda-viva-express-premium-bugeltisch-mit-extra-groser-bugelflache/">Vileda Viva Express Premium+ Bugeltisch mit extra gro?er Bugelflache</a>

Robertlah

[url=http://lanatrade.eu/]http://lanatrade.eu/[/url] Voveatok , <a href="http://lanatrade.eu/cooler-master-masterair-maker-8-cpu-kuhler-maz-t8pn-418pr-r1/">Cooler Master MasterAir Maker 8 CPU-Kuhler</a>

Robertlah

[url=http://lanatrade.eu/]http://lanatrade.eu/[/url] Voveatok , <a href="http://lanatrade.eu/cooler-master-masterair-maker-8-cpu-kuhler-maz-t8pn-418pr-r1/">Cooler Master MasterAir Maker 8 CPU-Kuhler</a>

Louiseval

[url=http://www.ativanx.com/]http://www.ativanx.com/[/url] Voveatok , [url=http://www.ativanx.com/]http://www.ativanx.com/[/url] Voveatok

LakishaAwady

[url=http://navrcholu.eu/]http://navrcholu.eu/[/url] Voveatok, <a href="http://navrcholu.eu/turen-palma-weis-aktenschrank-buroschrank-2/">Palma Wei? Aktenschrank Buroschrank</a>

JamesApors

[url=http://emcm.eu/]http://emcm.eu/[/url] Voveatok , <a href="http://emcm.eu/mammut-formel-90-protein-schoko/">Mammut Formel 90 Protein, schoko</a>

Deloresshoub

[url=http://learningclue.eu/]http://learningclue.eu/[/url] Voveatok , [url=http://learningclue.eu/]http://learningclue.eu/[/url] Voveatok

Deloresshoub

[url=http://learningclue.eu/]http://learningclue.eu/[/url] Voveatok , [url=http://learningclue.eu/]http://learningclue.eu/[/url] Voveatok

MildredPhids

[url=http://educationtip.eu/]http://educationtip.eu/[/url] Voveatok , <a href="http://educationtip.eu/reference-and-education/">Reference and Education</a>

MildredPhids

[url=http://educationtip.eu/]http://educationtip.eu/[/url] Voveatok , <a href="http://educationtip.eu/reference-and-education/">Reference and Education</a>

Danielreada

[url=http://emcm.eu/]http://emcm.eu/[/url] nusmussy , <a href="http://emcm.eu/sanct-bernhard-propolis-flussig-30-ml-1er-pack-1-x-30-ml/">Sanct Bernhard Propolis flussig- 30 ml</a>

FeliciaExalf

[url=http://pcdeals.eu/]http://pcdeals.eu/[/url] nusmussy , [url=http://pcdeals.eu/]http://pcdeals.eu/[/url] nusmussy

EdwinThask

[url=http://navrcholu.eu/]http://navrcholu.eu/[/url] nusmussy , <a href="http://navrcholu.eu/amaretta-tv-hifi-tisch-board-lowboard-phono-schrank-kommode-schwarz-patiniert/">AMARETTA TV Hifi Tisch Board Lowboard Phono Schrank</a>

EdwinThask

[url=http://navrcholu.eu/]http://navrcholu.eu/[/url] nusmussy , <a href="http://navrcholu.eu/amaretta-tv-hifi-tisch-board-lowboard-phono-schrank-kommode-schwarz-patiniert/">AMARETTA TV Hifi Tisch Board Lowboard Phono Schrank</a>

HarrisVem

[url=http://healthclue.eu/]http://healthclue.eu/[/url] nusmussy , <a href="http://healthclue.eu/nuheart-heartworm-medicine/">Nuheart Heartworm Medicine</a>

RodneyGop

[url=http://medxr.com/]http://medxr.com/[/url] nusmussy , <a href="http://medxr.com/multiple-sclerosis-and-muscle-relaxants/">Multiple Sclerosis And Muscle Relaxants</a>

WalterGrach

[url=http://slcr.eu/]http://slcr.eu/[/url] nusmussy , <a href="http://slcr.eu/philips-bhd006-10-reise-haartrockner-leise-klappgriff/">Philips BHD006/10 Reise-Haartrockner</a>

JessicaHak

[url=http://medicnews.us/]http://medicnews.us/[/url] nusmussy , <a href="http://medicnews.us/truck-drivers-falling-asleep/">Truck Drivers Falling Asleep</a>

JessicaHak

[url=http://medicnews.us/]http://medicnews.us/[/url] nusmussy , <a href="http://medicnews.us/truck-drivers-falling-asleep/">Truck Drivers Falling Asleep</a>

DannyApelp

[url=http://nickelr.us/]http://nickelr.us/[/url] nusmussy , <a href="http://nickelr.us/nike-herren-902813-sneakers/">Nike Herren 902813 Sneakers</a>

Beverlytes

[url=http://tunepk.us/]http://tunepk.us/[/url] nusmussy , <a href="http://tunepk.us/memory-techniques/">Memory Techniques</a>

Ralphlup

[url=http://phonexdeals.us/]http://phonexdeals.us/[/url] nusmussy , <a href="http://phonexdeals.us/huawei-mate-s-smartphone-55-zoll-1397-cm-touch-display-32-gb-interner-speicher-android-5-1-grau/">Huawei Mate S Smartphone</a>

Ralphlup

[url=http://phonexdeals.us/]http://phonexdeals.us/[/url] nusmussy , <a href="http://phonexdeals.us/huawei-mate-s-smartphone-55-zoll-1397-cm-touch-display-32-gb-interner-speicher-android-5-1-grau/">Huawei Mate S Smartphone</a>

Asflt93Kem

????????? ?????? ?? ???????? ??????? ????????? ???????? ?????????? ?? ????????????? ?????????? ???????? ? ????? ?????????????? ? ???????????? ????????.

??????? ?????? ????? ? ??????????

???????????, ????????? ????????, ????????. ?????????? ???????????? ??????????, ????????? ??????????????? ????????????? ?????????? ? ?????? ????????? ?? ??????????????? ???????.

?????????? ????? ????????? ????? ?? ???????? ????????? ??????? ?????? ?????? ? ???????. ???????? ??????? ???????, ???????? ???????, ?????????? ??????, ???????????? ?????????, ???????????????.

??????????????? ??? ????????? ??????????
??????????????? ??? ????????? ??????????
??????? ?????????????????????, ?????????? ????? "???? ? ????", ? ??? ?? ????????? ????????? ? ????????????? ??????????.
????????????? ???????????, ??????????? ????, ???????? ?? ?????? ????? ?????????? ?????.
?????????????, ????????? ????????, ??????? ??????, ???????? ????? ????????? ???? ??????, ??????????, ???????? ????????

____________________________________
??????????????? ??????? ?????????
?????? ??????????????? ?????????
? ?????????? ???????? ?? ??????????????? ??????

----------------------
http://???????????????-?????????.??/

GradyNag

[url=http://filmenx.eu/]http://filmenx.eu/[/url] nusmussy , <a href="http://filmenx.eu/game-of-thrones-die-komplette-5-staffel-5-dvds/">Game of Thrones – Die komplette 5. Staffel</a>

AnitaLem

[url=http://autoteilx.eu/]http://autoteilx.eu/[/url] nusmussy , <a href="http://autoteilx.eu/leina-ref20000-betriebsverbandkasten-grun/">Leina REF20000 Betriebsverbandkasten</a>

ThelmaTouri

[url=http://schmuckx.eu/]http://schmuckx.eu/[/url] nusmussy <a href="http://schmuckx.eu/damen-kristall-strass-perlen-haarekammen-blume-haarschmuck-hochzeit/">Damen Kristall Strass Perlen Haarekammen</a>

Diannagor

[url=http://dbaby.eu/]http://dbaby.eu/[/url] nusmussy , <a href="http://dbaby.eu/2018/03/17/inktastic-boxing-champ-fight-hard-infant-tutu-bodysuit-newborn-raspberry/">inktastic Boxing Champ Fight Hard Infant Tutu Bodysuit</a>

Henrysueds

[url=http://clomidxx.com/]http://clomidxx.com/[/url] nusmussy , <a href="http://clomidxx.com/soma-colour-protect-shampoo-16-oz/">Soma Colour Protect Shampoo</a>

AndreatoR

[url=http://educationpoints.eu/]http://educationpoints.eu/[/url] nusmussy , <a href="http://educationpoints.eu/lego-education-large-building-plates/">LEGO Education Large Building Plates</a>

StephenjaW

[url=http://clomidrx.com/]http://clomidrx.com/[/url] nusmussy , <a href="http://clomidrx.com/viagra-and-cialis-and-their-generic-counterparts/">Viagra and Cialis and Their Generic Counterparts</a>

Donnavopay

[url=http://medicabc.us/]http://medicabc.us/[/url] nusmussy , <a href="http://medicabc.us/2018/03/23/rootology-breathe-free-120-capsules-nasal-sinus-health-120/">Rootology Breathe Free 120 Capsules</a>

LatonyalaF

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can bypass almost any anti-bot protection.
Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8400 other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

SixtaPYcle

[url=http://nutritioninpill.com/]http://nutritioninpill.com/[/url] nusmussy , <a href="http://nutritioninpill.com/the-story-of-pain-from-prayer-to-painkillers/">The Story of Pain: From Prayer to Painkillers</a>

RandallTab

[url=http://medicnew.us/]http://medicnew.us/[/url] nusmussy , <a href="http://medicnew.us/2018/03/28/arjuna/">Arjuna</a>

Inge van der Sluis

Name: Inge van der Sluis
Leeftijd: 34

Was vrijwilliger bij Rakai van 06 mei 2013 tot 28 jun 2013

Over mij:

Hoi allemaal,

Met mijn diploma vers op zak vertrek ik 3 mei 2013 naar Uganda om een lang gekoesterde droom waar te

Meer...